Ik ben Hanneke.

Ik heb 2 honden, Stoer en Lev.

Toen wij Stoer als pup mee naar huis kregen had hij erge diarree. (We liepen met flesje water om de poep weg te spoelen i.p.v. poepzakjes om het op te kunnen pakken en weg te kunnen gooien).

De dierenarts maakte zich niet zo ongerust . Hij vond dat Stoer goed at, dronk en levendig genoeg was. Als hij over 7 maanden nog dezelfde problemen had, moest ik maar eens terug komen.

Daar begon mijn zoek tocht naar de 'beste' voeding voor Stoer.

Uren heb ik op internet doorgebracht,  op zoek naar informatie over hondenvoeding.  In deze zoektocht kwam ik de opleiding tot voedingsdeskundige voor honden & katten van Digidog tegen. 

In 2021 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik mij ingeschreven voor de opleiding. Ik heb deze met succes afgerond en mag, mij nu dan ook, voedingsdeskundige voor honden noemen. Daarnaast heb ik ook een opleiding gevolgd voor natuurlijke therapieën voor honden bij Silverlinde. Daar heb ik kennis opgedaan over het werken met  bachbloesem, essentiële oliën en kruiden.

Omdat ik het werken met honden zo leuk vind, ben ik ook in opleiding gegaan als honden-instructrice bij Hondenschool Kersten. Waar ik zelf met Stoer en Lev de cursussen heb gevolgd.

Daar geef ik nu de  lessen behendigheid en detectie.

Ook  geef ik lessen praktijkspeuren in het bos van Bergharen.

En samen met  mijn dochter maak ik mooie halsbanden, lijnen en snuffelmatten.

Een echte bezige bij in hondenland dus.

.